Vi på Westerlunds Tak & Fasad plåtslageri arbetar med allt ifrån nyproduktion och renoveringar till total- och utförandeentreprenader.

Vi utför alla i branschen förekommande plåtslageriarbeten till exempel bandtäckning- och skivtäckingar, garneringsarbeten samt taksäkerhet.

Välkommen att anlita oss för alla former av plåtslageriarbeten i Stockholm.

Vi Westerlunds Tak & Fasad har en fullutrustad, modern plåtverkstad med utrustning som gör det möjligt för våra plåtslagare att tillverka, leverera och montera plåtarbeten på bestämd tid.

Vi tar fram exakta speciallösningar utifrån våra kunders egna mått och önskemål.

Ett äkta hantverk som vi utför med största precision, tillverkat från planplåt av kvalité.

 

Ett plåttak är i stort sett underhållsfritt

Plåt är ett vackert och hållbart takmaterial som går att få i många olika utföranden och kulörer så att det passar huset. Dessutom är plåttak i princip underhållsfria och tål både ur och skur.

Efter tegel är plåt det takmaterial som är mest populärt. Troligtvis beror det på att det knappt behöver något underhåll alls och håller länge. Det kan möjligtvis behöva målas om för att inte rosta sönder, ifall det tappar färg eller repas.

Till skillnad från tegel är plåt ett lätt material och passar därför alla takstolar, även gamla hus som kanske inte klarar så mycket vikt.

 

Ett plåttak passar både på lägenhetshus, industrifastigheter, moderna villor och hus från förra sekelskiftet. De senaste åren har plåttaket utvecklats och utbudet har ökat. Förutom mer klassiska plåttak i koppar eller plåttak i långa stycken kan man få plåttak som liknar tegel men som läggs i stora stycken.

Detta har gjort att plåttaket har blivit en stark konkurrent till tegeltaket som måste underhållas och hållas fritt från mossa och alger.

 

Funderar man på att lägga ett plåttak på sin fastighet ska man begära in offerter från ett par olika takläggare så att man kan jämföra priser. Det kan också vara bra att titta på vilka olika plåttak som firmorna lägger så att man får det tak som passar bäst.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om de olika möjligheter som finns när du söker högkvalitativa plåtdetaljer till ditt bygg- eller renoveringsprojekt